Zavřít reklamu

Včerejším dnem skončil svátek všech milovníků fotbalu – mistrovství světa v Rusku. To ovládl výběr Francie, před kterým se muselo ve finále sklonit Chorvatsko, třetí pozici pak pro sebe uzurpovala Belgie, když o den dříve porazila v zápase o třetí místo výběr Anglie poměrem 2:0. My tu však nejsme od toho, abychom rozebírali sportovní výsledky, ale abychom se zaměřili na zajímavý moment, který se ve včerejším zápase odehrál.

Jméno Antonine Griezmann je nejspíš všem fanouškům fotbalu dobře známé. Jedná se totiž o francouzského útočníka, který hájí na klubové scéně barvy španělského celku Atletico Madrid. Z Griezmanna vyrostl skutečně perfektní zakončovatel, že kterého má soupeřova obrana většinou velké obavy. Nutno však říci, že po právu. Góly totiž střílí Griezmann jako na běžícím pásu a ve zvyku je samozřejmě má i náležitě oslavovat. Pogólových oslav má Griezmann celou řadu, jedna z nich však převyšuje ty ostatní. O tomto francouzském útočníkovi totiž napovídá minimálně to, že i on je fanouškem fenoménu Fortnite.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=pJRHozo-jqU

Pokud jste někdy Fortnite hráli či sledovali, určitě jste zaznamenali jednu z oslav či chcete-li tanečků, kdy postava ve hře znázorňuje jednou rukou písmenou L na svém čele a to vše doplňuje vtipnými poskoky a vykopáváním nohou do stran. A přesně to Griezmann po gólech napodobuje a nejinak tomu bylo i při včerejším zápasu. Po jeho brance do sítě Chorvatska tak při sledování jeho gólových oslav zaplesalo srdce nejednoho milovníka Fortnite. 

Dnes nejčtenější

.