Zavřít reklamu

Pokud jste milovníky herních počinů vývojářského studia Blizzard, nejspíš si letošní Gamescom skutečně užijete. Studio se totiž pochlubilo tím, že se v Německu bude věnovat všem hlavním peckám, které z jeho dílny pochází. Dočkáme se tak prozrazení novinek o Diablu, Starcraftu, Warcraftu, Overwatch, Heroes of the Storm a Hearthstone. 

Na každou z pětice her si Blizzard vyhradil velmi slušný časový úsek, která dosahuje třeba u Diabla či Heroes of the Storm jedné hodiny. Naopak o Overwatch nám bude Blizzard povídat “jen” 30 minut, takže se dá očekávat, že žádný nával novinek v tomto ohledu nepřinese.

Zajímavé je, že zatímco v minulých letech vývojáři z Blizzardu před Gamescomem vždy uváděli, čeho se budou jejich prezentace týkat, letošek zůstává zahalen tajemstvími. Je tedy skutečně možné, že pro nás chystají vývojáři spousty zajímavých odhalení, o kterých jsme doposud ještě neslyšeli. Velmi pravděpodobně se dočkáme například sdělení detailů o příchodu Diabla 3 na Nintendo Switch. 

Nechme se tedy překvapit, jaké novinky pro nás Blizzard přichystal. Jasno budeme mít již příští týden. Snad tedy nebudeme zklamaní. 

blizzard-gamescom

Dnes nejčtenější

.