Zavřít reklamu

Jestli něco mohli majitelé PlayStationu 4 závidět svým kolegům s Xboxy One, je to bezesporu služba EA Access. Tato skvělá vychytávka od EA funguje na bázi předplatného a nabízí široké množství titulů všech žánrů, které si můžete dosyta na své konzoli zahrát – tedy samozřejmě po dobu předplácení služby. Pokud tedy například nebazírujete na tom, že musíte novou FIFU získat den po jejím vydání, je EA Access tím pravým ořechovým pro vás. A právě tato služba již brzy dorazí i na PlayStation. 

O příchodu předplatného od EA na PlayStation 4 se už spekuluje poměrně dlouho, avšak v minulosti se veškeré tyto zprávy nakonec ukázaly jako mylné. Nyní to ale vypadá, že se konečně blýská na lepší časy. Na redditu se totiž jeden brazilský hráč PS 4 pochlubil fotkou, kdy se na jeho PS 4 objevilo ve Storu právě EA Access. Jedná se sice s největší pravděpodobností jen o chybu některého ze správců lokální sítě PS 4, avšak to nic nemění na tom, že EA Access s téměř stoprocentní jistotou dorazí. 

ea-access-ps4

V tuto chvíli není zcela jasné, kdy bychom se mohli ohlášení ze strany Sony dočkat. Vzhledem k tomu, že je však pravděpodobně již vše připraveno a stačí jen službu nastavit viditelnou pro veřejnost, je představení již za dveřmi. Nechme se tedy překvapit. 

Témata:

Dnes nejčtenější

.