Zavřít reklamu

Skutečně kvalitní herní kousky už dávno nejsou výsadou jen pro počítače a konzole. Vývojáři se totiž čím dál více zaměřují i na mobilní hry a to buď formou portu konzolového či počítačového titulu na mobilní displeje, nebo vyloženě vytvořením vlastního exkluzivního kousku. A právě port dalšího skutečně zajímavého titulu se nyní kvapem blíží. Řeč je konkrétně o Warframe. 

Máte-li rádi střílečky, Warframe vám zcela určitě není cizí. Na konzolích se totiž jedná o velmi oblíbený titul vynikající převážně v širokých možnostech uzpůsobení výstroje i výzbroje. Dalším pozitivem je pak velmi hezká grafika a hratelnost, která je srovnatelná s těmi nejvyhlášenějšími akčními tituly. Ostatně, lze tak usuzovat i z videopředstavení, které proběhlo na Tennoconu. Z toho mimo jiné vyplývá, že je titul zřejmě skoro dokončen a byť zatím oficiálně nevíme, kdy na mobily dorazí, očekávat se dá v brzké době. 

A na co že se můžeme ještě u mobilní verze Warframe těšit? Například na podporu cross-play u multiplayeru, díky čemuž by mohl mobilní gaming jen vzkvétat, nebo na podporu cross-savů u singleplayerové části, díky čemuž budete moci zjednodušeně řečeno ve hře na mobilu pokračovat tam, kde jste skončili například na konzoli, což je jistě super. Podtrženo, sečteno – čeká nás zkrátka titul, který si zaslouží pořádnou dávku pozornosti. 

Dnes nejčtenější

.