Zavřít reklamu

Dojezd až 70 km, kvalitní odpružení předního i zadního kola, robustní konstrukce a především maximální důraz na bezpečnost. To jsou nové elektrické koloběžky, motorky a čtyřkolky LAMAX pro děti i pro dospělé – unikát na českém trhu. Koupíte je exkluzivně jen u Mobil Pohotovosti, v limitovaném množství, a navíc se zaváděcí 15% slevou.

Elektromobilita hýbe světem, a to nejenom na poli automobilového průmyslu, ale také u menších dopravních osobních prostředků do města i do přírody. Nové elektrokoloběžky pro dospělé a čtyřkolky i motorky pro děti od LAMAX tak nabízí to nejkvalitnější, co lze momentálně v daném segmetu a cenové kategorii nabídnout.

Čtyřkolka a motorka pro děti

LAMAX eTiger je ta nejlepší elektrická čtyřkolka pro děti. Má robustní konstrukci, takže zvládne i hrubší zacházení, a klade velký důraz na bezpečnost. Naproti tomu LAMAX eJumper je dětská elektrická motorka, ideální pro ty, co chtějí vstoupit do světa motosportu. Je skladná, tichá, přitom výkonná a díky velkým 10“ kolům a širokým řídítkám je i dokonale stabilní.

Čtyřkolku i motorku pohání elektromotor o výkonu až 1000W, takže hravě zvládnou náročnější terén a prudší kopce. Nabízí dojezd až 20 km a maximální rychlost dosahuje až na 30 km/h, tu však mohou rodiče snadno omezit na 15 nebo 6 km/h. Právě bezpečnost je u obou vozítek maximální prioritou. Součástí výbavy je proto i samobrzdící systém, kvalitní přední a zadní kotoučová brzda, odpružení na předním i zadním kole, odolné pneumatiky a v neposlední řadě také výkonné osvětlení, aby malého závodníka nikdo nepřehlédl.

Čtyřkolku LAMAX eTiger pořídíte v rámci předobjednávek díky speciální slevě jen za 16 999 Kč (běžně 19 999 Kč). Elektromotorka LAMAX eJumper vás pak v rámci předprodeje vyjde ještě levněji, konkrétně na 12 749 Kč (běžně 14 999 Kč).

LAMAX
LAMAX lifestyle session

Koloběžky pro dospělé

Pro dospělé jsou pak připraveny zcela nové koloběžky LAMAX eRacer a LAMAX eLander, které ve své cenové kategorii nabízí poněkud nevídané parametry – dojezd až 70 km, rychlost až 60 km/h, odpružení předního i zadního kola, dvojici velmi účinných brzd nebo třeba vymoženosti jako automatická světla, klakson či blinkry. Samozřejmostí je i na slunci čitelný displej a taky spárování s aplikací v telefonu, kde je možné koloběžku kompletně nastavit a případně uzamknout a tím aktivovat alarm. To vše za cenu už od 21 249 Kč (běžně 24 999 Kč) díky speciální zaváděcí 15% slevě v rámci předobjednávek, které poběží do 25. 7.

Ke všem novým koloběžkám, čtyřkolkám i motorkám LAMAX získáte u Mobil Pohotovosti prémiovou záruku, v rámci které bude zařízení v případě záruční reklamace svezeno do servisu nebo u vybraných modelů vyjede technik přímo k zákazníkovi a závadu na místě opraví.

Dnes nejčtenější

.