Zavřít reklamu

Náš domov je pro nás vším. Je tedy pochopitelné, že jej chceme mít zabezpečený na maximum. O stoprocentní a spolehlivé zabezpečení vašeho domova hned od vstupních dveří se dokáží skvěle postarat chytré zámky Welock. V nabídce společnosti Welock najdete nabídku chytrých zámků pro všechny příležitosti – zaručeně si z nich vyberete. Teď navíc máte možnost zakoupit tyto skvělé chytré zámky za zvýhodněnou cenu.

Hledáte chytré řešení pro zabezpečení vašeho domova, které je komfortní, spolehlivé a snadno se používá? Odemkněte dveře pouhým dotekem telefonu, otiskem prstu nebo zadáním PIN kódu. Chytré zámky Welock se automaticky zamknou po zavření dveří, takže se už nikdy nemusíte obávat, že byste je zapomněli uzamknout.

Mějte přehled o tom, kdo a kdy vstupuje do vašeho domova. Historie přístupů vám poskytne detailní informace a pomůže vám zajistit maximální bezpečnost.

Propojte chytrý zámek Welock s vašimi chytrými zařízeními a vytvořte si komplexní systém zabezpečení. Ovládejte dveře na dálku, aktivujte alarmy při nečekaném vniknutí nebo nechte se upozornit na návštěvu.

Výhody chytrých zámků Welock

  • Bezklíčové odemykání
  • Automatické zamykání
  • Historie přístupů
  • Integrace s chytrou domácností
  • Široká nabídka
  • Snadná instalace
  • Spolehlivost a bezpečnost

Vyberte si chytrý zámek Welock, který bude vyhovovat vašim požadavkům 

Welock Touch41

Tento model umožňuje odemykání pomocí otisku prstu, RFID karty nebo mobilní aplikace. Dokáže uložit až 100 otisků prstů (včetně 3 administrátorských) a podporuje až 20 RFID karet. Instalace je jednoduchá a nevyžaduje vrtání. Díky svému elegantnímu a minimalistickému designu je ideální pro moderní domácnosti. OLED displej zobrazuje stav baterie, nastavení a upozornění. Baterie má výdrž 8-10 měsíců. Zámek je chráněn proti elektrostatickému výboji a má voděodolnost IP65. 

Při zadání kódu FD57 získáte tento zámek jen za 132 eur.

Welock SEBN51

Tento zámek je vhodný pro dveře o tloušťce 30-70 mm, přičemž součástí balení je prodlužovací část pro silnější dveře. Má elegantní design z nerezové oceli a zinkové slitiny a vydrží až 10 milionů cyklů uzavření. Bezpečnostní prvky zahrnují ochranu proti elektrostatickému výboji a voděodolnost IP54. 

Při zadání kódu FD57 získáte tento zámek jen za 132 eur.

Welock Smart Lock Password PCB41

Tento zámek je ideální pro domácnosti, Airbnb i pronájmy. Umožňuje vytváření dočasných hesel a má paměť pro 10 kódů (1 hlavní a 9 uživatelských), což nabízí flexibilní řešení pro různé potřeby. Snadno se instaluje bez vrtání a aplikace pro iOS a Android umožňují ovládání zámku, správu uživatelů a sledování historie odemykání. Baterie má výdrž až 1 rok. 

Při zadání kódu FD40 získáte tento zámek jen za 109 eur.

Při výběru chytrého zámku Welock zohledněte své specifické potřeby a preference. Zvažte, jaký typ odemykání preferujete, kolik uživatelů bude zámek používat a jaké funkce integrace s chytrou domácností jsou pro vás důležité. Díky široké nabídce modelů si jistě vyberete zámek, který perfektně splní vaše požadavky.

Investice do chytrého zámku Welock se vám mnohonásobně vrátí v podobě komfortu, bezpečnosti a pohodlí. Užijte si moderní bydlení bez starostí s hledáním klíčů!

Dnes nejčtenější

.