Zavřít reklamu

Sen všech fanoušků Final Fantasy po celém světě zůstane nenaplněn. Nejoblíbenější a zároveň nejlepší díl ohromné videoherní ságy, Final Fantasy VII by si zasloužil kvalitní remake. Bohužel tyto naděje nyní zhasínají.

Yoichi Wada totiž prohlásil, že v tuto chvíli by to nebyl dobrý krok a zabili by tím celou sérii. To je dle nás nesmysl, ale budit. Údajně by do něčeho takového šli jen v případě že by se jim podařilo udělat ještě lepší díl, což řekněme si upřímně není nemožné, ale je to skoro nemožné.

Final Fantasy VII vyšlo už v roce 1997 a byl to naprosto revoluční titul. Jako první v sérii přinesl 3D grafiku, vynikající charaktery a epický příběh. Lepší díl zkrátka od té doby nevznikl. Momentálně Square Enix pracuje na Final Fantasy: Versus XIII o kterém není známo kdy vlastně vyjde, i když bylo odhaleno už před 5 lety. Posledním vydaným je Final Fantasy XIII-2 a zřejmě se pracuje i na Final Fantasy XIII-3. S nejvyšší číslovkou je zatím Final Fantasy XIV, coby online RPG, které se ale netěší velké oblibě a navíc vyšlo jen pro PC, PS3 stále čeká a možná už se nedočká.

Velkou revoluci očekáváme s příchodem Final Fantasy XV.

Dnes nejčtenější

.