Zavřít reklamu

Ať si říká kdo chce, co chce. Pro mě Sony v herním oboru byla vždy nejinovativnější společností. Téměř každý rok se objevil titul, který svou hratelností či zpracováním překonával vše dosud viděné. Dalším jejich experimentem a zajímavým námětem byla hra Adrift. Tato hra byla oznámena na minulém GamesComu, nicméně podle všeho ji pak Sony zmrazila a bylo ticho po pěšině.

Nyní už víme, že Adrift byl změněn na Remember Me. Hra má upravený koncept, který původně Sony chtěla jiný a také je teď majetkem firmy Capcom. K situaci se vyjádřil šéf studia Dotnod, Oskar Guilbert.

„V Sony minulý rok zastavili vývoj hned několika značek, naštěstí jsme převzali zpět práva a mohli díky zájmu investorů pokračovat ve vývoji. Posléze jsme podepsali smlouvu s vydavatelem, jehož portfolio více vyhovuje naší hře.“

Tato zpráva potvrzuje, že Sony má pozastavené vývoje u některých titulů, ale také je dobře, že nakonec klapla dohoda s Capcomem a hry se nakonec dočkáme. Oskar navíc dodává, že vztahy se Sony jsou i tak výborné. Remember Me by mělo vyjít v květnu 2013 pro PS3 a Xbox 360.

Dnes nejčtenější

.