Zavřít reklamu

Online hry pro dívky

Počítačové hry byly odjakživa doménou kluků. Počkat, něco tu nehraje. Vždyť děvčata si hrají stejně tak ráda a tvůrci počítačových her si to konečně uvědomují a naplno se specifickým hrám pro dívky věnují.

I když, většina těch velkých her stále láká spíš kluky, takže holky si nejvíce zábavy užijí u online her. Ty nezaberou tolik času a velmi rychle dívky přikovají k monitoru, jako to u chlapců dělají ty nejzběsilejší střílečky a závody aut. Holky mají ale rády jiné žánry a právě na ty se soustředí hry pro holky.

Hry v prohlížeči nabízejí plnohodnotnou zábavu

Už dávno jsou pryč doby, kdy byly počítačové hry v internetových prohlížečích spíše nenáročnými hříčkami, které dokázaly zabavit na 5 minut a člověka přestaly bavit. Dnes se pozvolna začínají blížit svým velkým herním kolegům, kteří se distribuují na CD a platí se za ně stovky korun. Vždyť i některé velké online hry se později staly zcela bezplatnými.

Populární online flash hry však ani dnes neztrácí nic ze svého nadhledu a zábavnosti. Chtějí své hráče zabavit už od první minuty, což se jim buď podaří, nebo upadnou v zapomnění. Na stránce flashry.cz si každý může zdarma zahrát většinou ty, které rozhodně ihned a na dlouho pobaví. Navíc se na tomto portálu mohou všichni nadšení hráči a hráčky zaregistrovat a přidávat si své favority do oblíbených her. Pro opravdu šikovné holky a kluky jsou pravidelně připravovány i soutěže!

A právě zde každá mladá slečna nalezne i spoustu her, ve kterých nemusí zabíjet a střílet, ale může se zabavit věcmi, které ji opravdu zajímají a baví. Je-libo se starat o hotel, nebo oblékat panenky? Provozovat rychlé občerstvení, nebo upéct lahodný citrónový dort? To všechno je s flashovými hrami po ruce vždy – stačí počítač s internetem a všechny online hry zdarma jsou každému hne k dispozici.

Dnes nejčtenější

.