Zavřít reklamu

A že to jsou panečku jména! Brenda Brathwaite (Wizardry) Tom Hall (DOOM, Anachronox, Commander Keen, Wolfenstein 3D). A co tedy půjde? Inu, je to další pohádka o tom, jak herní stařešinové chtějí vytvořit v moderním světě „prehistorickou hru“. Studio Loot Drop má smělé plány.

RPG bude mít implementovány staré dobré krvavé tahové souboje. Obrovský živý svět, který bude skýtat množství kobek, hradů, jeskyň, hlubokých lesů (takže se zkušenosti Brendy určitě vyplatí). A dále je to už klasika. Košatá nabídka skillů, uvěřitelné NPC, výjimečná tvorba postavy, kopce předmětů atd.

Také příběh v ničem nebude zaostávat. Hra má mít několik konců. No, spíše půjde o dvě hry. Studio má v plánu udělat rovnou dva projekty. Postavy bude možné importovat. Zajímavá myšlenka, ale je tam stále to ale.

Vaše nadšení musím ale zchladit. Vše je stále v rané fázi, ale budeme vás průběžně informovat. Pokud chcete být v dění, stačí zajít na Kickstarter. Nedávno jsem tu nakousl Project Eternity. Návrat ke kořenům je někdy tak sladký…

Dnes nejčtenější

.