Zavřít reklamu

Fantasy hra Fable: The Journey pro pohybový ovladač Kinect je konečně tady! Společnost Microsoft uvedla do prodeje nejnovější pokračování této kultové fantasy série. Titul navazuje na úspěšnou historii předchozích dílů a zavede hráče do staronového světa Albionu.

Rozpohybujte své tělo ve fantasy světě Albionu, spolu s hlavním hrdinou Gabrielem, který ztratil svůj kmen a vydává se na dlouhou cestu poznání, plnou záhad a nepřátel. Děj se odehrává 50 let po událostech z předchozího dílu Fable III. V novém pohledu na postavu Gabriela, budete potřebovat změnit jeho osud a proměnit ho v hrdinu, který se postaví nepřátelům, pustošícím svět Albionu. S pohybovým senzorem Kinect budete vládnout magií pomocí svého těla. Při soubojích budete využívat ruce pro vykouzlení veškerých kouzel, jak přesná budou, záleží na přesnosti hráče. Kinectem budou ovládaná nejen kouzla v soubojích, ale i při dalších akcích jako je léčení nebo jízda na koni.

Fable: The Journey je postaveno na pokrokovém herním enginu Unreal Engine 3. Nový herní engine dodává hře nové možnosti a pokročilé grafické prvky. Během své výpravy tak prozkoumáte známý svět Albionu v novém grafickém kabátu, vyčarujete pěkně zpracovaná kouzla nebo se projedete na svém koni po pastvách ve staronovém světě.

Dnes nejčtenější

.