Zavřít reklamu

Společnost Cenega Czech dnes oznámila, že na premiéru hry TOMB RAIDER dne 5. března 2013 budou v omezeném množství k dispozici i dvě speciální edice – Survival Edition a Collector’s Edition.

Obě nabízejí bonusové balení a speciální obsah, jejichž prostřednictvím se budou fanoušci moci více ponořit do nového dobrodružství Lary Croft.

 

Survival Edition obsah:

Artbook – 32stránkový mini artbook zkompilovaný Brianem Hortonem, uměleckým ředitelem hry TOMB RAIDER. Obsahuje původní náčrtky k Lařinu novému výpravnému dobrodružství.

Mapa ostrova a plakát – Na jedné straně tohoto plakátu o rozměrech 15’ x 19’ najdete mapu hlavních míst, jež se nacházejí na ostrově Yamatai, na kterém se Lara Croft společně s dalšími trosečníky ocitá po zkáze lodi Endurance. Na druhé straně je obrázek ve vysokém rozlišení inspirovaný Lařiným příběhem.

Vodotěsné pouzdro – Vodotěsné uzavíratelné pouzdro, do kterého si můžete bezpečně uložit všechny důležité věci a mít tak volné ruce pro boj s ostrovními mrchožrouty.

CD se soundtrackem  – Původní soundtrack TOMB RAIDER „Survivalist cut“: výběr 10 skladeb, celkem více než 60 minut hudby ze hry.

Obsah ke stažení – Exkluzivní balík zbraní: bohatý arzenál, který pomůže Laře přežít v boji proti obyvatelům ostrova.

 

Collector’s Edition obsah:

Collector’s Edition obsahuje všechny bonusy ze Survival Edition a navíc:

Figurka Lary Corft od Play Arts Kai – Figurka, kterou lze díky 40 pohyblivým bodům nastavit do libovolné pózy. Tato soška je 20 cm vysoká a součástí balení jsou tři výměnné sady rukou, cepín, brokovnice, pistole a proslulý luk se šípem.

Plechová krabice od sady pro přežití – Celá Survival Edition včetně sošky Lara Croft jsou uloženy v napodobenině krabice od sady pro přežití ze ztroskotané lodi Endurance.

 

TOMB RAIDER Survival Edition bude v prodeji za cenu doporučenou maloobchodní cenu 1399,- Kč PC a 1699,- Kč PS3/X360, Collector’s Edition bude u vybraných prodejců v omezeném množství k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 1899,- Kč PC a 2299,- Kč PS3/X360.

O HŘE TOMB RAIDER

Na celém světě se již prodalo více než 35 milionů kusů her ze série TOMB RAIDER. Stala se také předlohou jednoho z nejúspěšnějších filmů všech dob natočených podle počítačové hry – jen na tržbách v kinech vydělal více než 300 milionů dolarů a z hlavní hrdinky Lary Croft učinil celosvětově známou postavu. TOMB RAIDER je ve vývoji pro více platforem najednou, datum vydání bylo stanoveno na 5. března 2013.

 

Dnes nejčtenější

.