Zavřít reklamu

Společnost THQ potvrdila, že hra Metro: Last Light – netrpělivě očekávané pokračování kultovní klasiky Metro 2033 z roku 2010 – vyjde v březnu 2013, a to ve verzích pro Microsoft Xbox 360, zábavní počítačový systém PlayStation 3 a Windows PC. V první várce se bude prodávat Metro: Last Light v podobě limitované edice obohacené o exkluzivní obsah a to rovněž i v ČR/SR. Chcete-li mít jistotu, že bez žádného příplatku získáte všechny bonusy z limitované edice Metro: Last Light, můžete si ji již nyní předobjednat u vybraných prodejců.

Limitovaná edice Metro: Last Light bude obsahovat prodejní kopii hry s ‚hraničářským režimem‘, což je mezi fanoušky velice oblíbený herní mód z Metro 2033, ve kterém vás svět Metra pohltí naplno. Dále v limitované edici najdete hraničářské vybavení včetně bonusových vojenských nábojů, za něž si můžete pořídit různé vylepšení zbraní, a smrtící upravenou ruskou útočnou pušku AKS-74U.

„‚Hraničářský režim‘ dává hře Metro zcela nový rozměr,“ řekl Huw Beynon, kreativní stratég společnosti THQ. „Plným právem je označován za jednu z nejnáročnějších a zároveň nejpoutavějších herních výzev všech dob. Věříme, že hráči jeho návrat v rámci limitované edice Metro: Last Light náležitě ocení.“

O hře Metro: Last Light

Píše se rok 2034.

Pod rozvalinami postapokalyptické Moskvy, v tunelech metra, přežívají zbytky lidstva. Musí čelit hrozbám, jež na ně útočí zvenčí… ale i zevnitř.

Katakombami pod zpustošeným městem se potulují krvelační mutanti a každý, kdo se odváží na povrch, se stane kořistí predátorů lovících pod otrávenou oblohou.

Místo aby za takovéto situace jednotlivé městské státečky v metru spolupracovaly a táhly za jeden provaz, bojují mezi sebou o moc – a o smrtící vybavení z laboratoří vojenské základny D6. Zbývá již jen krok a rozhoří se občanská válka, která může zničit vše, co z lidstva do této chvíle zbylo.

Ocitáte se v roli Arťoma, kterého sžírá pocit viny, avšak v srdci mu ještě plane jiskřička naděje. Jen vy můžete lidstvo zachránit. Jen vy jste posledním světlem v naší nejtemnější hodině…

Dnes nejčtenější

.