Zavřít reklamu

Vybraní prodejci začali přijímat předobjednávky jednoho z nejočekávanějších herních titulů roku 2013. Gears of War: Judgment, jak se nejnovější pokračování oblíbené akční sci-fi série jmenuje, slibuje pořádnou dávku akce. Příběh se vrací na úplný začátek, ještě před tři dosavadní díly. Každý, kdo si GoW: Judgment předobjedná, se navíc může těšit na zajímavé bonusy včetně prvního dílu Gears of War z roku 2006 zcela zdarma.

Majitelé konzole Xbox 360 a fanoušci oblíbené série Gears of War dychtivě očekávají 22. březen. Blíží se totiž vydání hry Gears of War: Judgment, která slibuje návrat na začátek celého příběhu. Jde tedy o takzvaný prequel, který hráče zavede 14 let před události prvního dílu. I proto tentokrát nebude hlavní postavou Marcus Fenix. Děj se bude točit kolem Augusta Colea a Damona Bairda, již známých členů jednotek Baird a Kilo. Ty se budou v den E potýkat s invazí Locustů na planetu Sera.

Vývojáři ze studia People Can Fly ve spolupráci s Epic Games vytvořili nové, do detailu propracované kampaně, přidali další dosud nepoužité zbraně, zahrnuli větší výběr hráčských odměn a vyvinuli systém Smart Spawn. Ten dělá nepřátelské jednotky ještě inteligentnějšími a zaručuje, že každá mise bude opravdovou výzvou. I když hráč bude ten samý úsek opakovat několikrát, soupeř vždy zaútočí z jiných pozic, v jiném počtu a různou intenzitou.

Microsoft si také nechal zpracovat průzkum, který ukázal, že více než polovina hráčů zatím posledního titulu Gears of War 3 nikdy nehrála první díl Gears of War z roku 2006. Ke všem předobjednávkám GoW: Judgment tak bude zdarma přidán kód na jeho stažení na síti Xbox LIVE.

Titul Gears of War: Judgment lze předobjednat za doporučenou cenu 1 499 Kč.

Dnes nejčtenější

.