Zavřít reklamu

Microsoft informoval o novém DLC balíčku 1000 Club Expansion Pack pro hru Forza Horizon. Hráčům přináší více než 1000 nových výzev a dvě nová závodní auta. To vše je k dispozici ke stažení na Xbox LIVE od dnešního dne zdarma.

Kromě nových výzev, které se zaměří například na rychlostní radary, chytání nebo ničení objektů, se hráči mohou těšit na deset nových achievementů v hodnotě 250G, zatím nepředstavená místa v Coloradu i dva nové vozy. Truckový model Ford F100 z roku 1956 se může pyšnit velkým předním sklem a převážně tažnou sílou 167 koní. Naopak sportovní RUF CTR2 z 1995 s 3,6litrovým motorem skrývá neuvěřitelných 520 koní pod kapotou s maximální rychlostí 346 km/h.

Hra pozná, jaké auto hráč řídí a podle toho mu nabídne odpovídající výzvy, které jsou pro zvolené auto optimální. Mimo auta ze základní hry je balíček kompatibilní i se Season Pass, Rally Expansion Pack a dalšími stahovatelnými balíčky aut.

Nový DLC balíček pro Forza Horizon můžete zdarma stahovat na přímo ze svého Xbox LIVE účtu v konzoli nebo na Xbox Marketplace.

Dnes nejčtenější

.