Zavřít reklamu

Okolo Assassin’s Creed se nyní velmi žhavě spekuluje. V týdnu nás zasáhla zpráva o tom, že příští rok vyjde Assassin’s Creed Empire, které by nás zavedlo do starověkého Egypta, což zní báječně.

Nicméně zpráva byla nyní dementována jiným zdrojem, že prý se nejedná o pravdivé údaje. Otázkou tedy je, jak se celá záležitost má. Ubisoft zatím pro jistotu mlčí. Další zdroj totiž tvrdí, že letos nový Assassin’s Creed vyjde stejně jako v předešlých letech.

Pravdou však je, že se vrátíme zpátky do minulosti, a to hodně zpátky. Měli bychom se údajně vrátit k tomu, co dříve fungovalo, a to do Říma. Tentokrát ale do doby 68 až 49 let před Kristem. Tedy doba kdy byla římská říše vůbec nejsilnější.

Hlavním hrdinou hry má být Marcus Junius Brutus. Vrátit se máme k soubojům na lodích a vrátí se také cestování na koni. Z historických reálií má být ve hře pád Seleukovské říše, atentát na Aretase III, římského státníka, vojevůdce a literála Lutatiuse Catuluse a bitva o město Pistoia. Moderní doba bude také zahrnuta a příběh má být velmi temný. Opět zuří boj mezi Assassiny a Templáři.

Má se prý jednat o největší Assassin’s Creed titul vůbec a vyjde koncem roku. Zatím je hotovo kolem 40% hry, což je však velice divné a také má být hra představena v průběhu dubna. Uvidíme co je na tom pravdy.

Těžko říci, zda se opět nejedná o žert. Ostatně samotný Ubisoft tyto informace může vypouštět sám, aby zaměřil pozornost hráčů jiným směrem. Mě osobně se více zamlouvá Assassin’s Creed Empire, co vám?

Dnes nejčtenější

.