Zavřít reklamu

V srpnu roku 2014 oznámila společnost Housemarque práci na nové hře Alienation. Jedná se o top – down střílečku, u které se určitě nudit nebudete, už jen z toho důvodu, že musíte zachránit Zemi před invazí mimozemšťanů. Hra má být velice dynamická a rychlá, v podstatě ani nepřestanete střílet ze své laserové zbraně, která bude způsobovat nepřátelům velké ztráty. Navíc hru budete moci hrát se svými přáteli, takže o zábavu jistě nouze nebude.

14709545639_f3aedcea17_b

Prostředí

Boje probíhají klasicky ve městech, nebo džunglích. Na mapách je hromada věcí, které mohou explodovat a způsobit tak poškození nepřátelským jednotkám, pokud nebudete dostatečně opatrní, můžou zranit, nebo zabít i vás. I přesto, že grafika hry nevypadá moc reálně, tak je opravdu úžasná, vývojáři vychytali pěkně všechny barvičky, takže hra vypadá vážně úžasně, posuďte sami.

Alienation_2015_04-16-15_006

Hrdina

Váš hrdina bude až po zuby ozbrojený voják, speciálně vycvičený pro boj s mimozemskými objekty. K dispozici máte obrovské množství futuristických zbraní, které pravděpodobně neexistují. Abyste se dostali někam dál, než je začátek, budete jistě potřebovat i nějakou tu zbroj, ta by se měla dát koupit. Během hraní určitě můžete narazit na bonusy, které vám na nějakou dobu přidají určitou schopnost, a stanete se silnějšími. Také nutno dodat, že na začátku si můžete vybrat ze tří tříd bojovníků.

2622999-hero_vs_brute_2_1407861338

Boje z budoucnosti

Představte si, že Zemi napadne cizí rasa a vám nezbude nic jiného, než vyjít do ulic a zachránit svět. Když by přišlo na vybírání střelných zbraní, určitě byste nesáhli po zbraních co máme dnes, ale po pořádných laserových zbraních. Vývojáři to nejspíš věděli, a tak nám dali zbraně, se kterými se dají dělat divy. Asi těžko by jste se bránili obyčejným samopalem proti stovce mimozemšťanů, kteří na vás za rohem čekají a potom zaútočí všichni zároveň.

2622997-hero_bus_action_2_1407861326

Hra

Jak jsem již zmiňoval, jedná se o top-down střílečku. Při hraní bude možnost nastavení kamery, podle všeho můžete hrát a koukat na svého hrdinu z ptačí perspektivy, nebo ze třetí osoby.

alienation-5

Vydání

Původní vydání bylo 2. března 2016, ale na konec se přesunulo až na 23. března 2016. Důležité je také to, že hra je vyrobena exkluzivně pro PlayStation 4.

Dnes nejčtenější

.