Zavřít reklamu

Určitě jste si už někdy při hraní Need for Speed, nebo jiné závodní hry povzdechli, že jsou tam pořád dokola ty stejné mapy. Proto vývojáři z Unity před mnoha lety vytvořili hru, která v množství map, ale ne jen tím předčí všechny ostatní. Dnes tu máme jejich nejnovější kousek.

4

Závody

Pánové co mají na starosti vývoj Trackmanie nám sdělili, že hra bude obsahovat 200 map a k tomu si ještě můžeme udělat, jaké mapy chceme. Zahrát si můžeme hned ve čtyřech oblasech a s pěti supni obtížnosti. V Trackmanii Turbo rozhodně nebude chybět pořádná dávka adrenalinu, hned na začátku závodu budete viset z vrtulníku, který vás z výšky pustí na dráhu, jakmile se na semaforu ukáže zelená. Nekonečné drifty a trefování se do úzkých tunelů také nikoho neomrzí.

3

Prostředí

Při hraní máte tu možnost zahrát si ve čtyřech různých typech prostředí. Valley Down & Dirty, Canyon Grand Drift, International Stadium a Rollercoaster Lagoon, tak zní jejich jména. Zmiňovaná oblast Rollercoaster Lagoon je úplnou novinkou, nikdy dřív jste se s tímhle pozadím v Trackmanii setkat nemohly. Ostatní prostředí jsou ze starších dílů, ale prošli grafickou úpravou a byly dodělány nějaké detaily.

1

Mapa

V Trackmanii Turbo je 200 map, které pro vás vyrobili vývojáři a navíc si jich díky Trackbuilderu můžete vytvořit, kolik jen chcete. Terén závodní dráhy se neustále mění, jednou jedete po krásné asfaltce a za chvíli přeskakujete řeku po prašné cestě. Velice příjemné jsou oblouky, ve kterých jedete hlavou dolú, někdy tato jízda trvá překvapivě dlouho.

2

Jízda

Pokud vám nedělá dobře rychlá jízda, raději dejte ruce pryč od Trackmanie, zde totiž rychlost nespadne pod 100 km/h. Auta, která máte k dispozici, nejsou jen tak ledajaká. Většina z nich má špičkovou ovladatelnost i při extrémně vysoké rychlosti, samozřejmě si na taková auta musíte nejdříve vydělat a to jízdou s mnohem horšími auty. Ovšem snad každý hráč ví, že začátky nejsou nikdy jednoduché, to platí nejen ve hře, ale i v našich životech.

5

Vydání

Pro všechny fanoušky máme dobrou zprávu. Dne 25. března 2016 si udělejte volno, zamčete se doma, zatáhněte okna, ať vás soused neruší, zapněte si svou konzoli a užijte si epicky epickou jízdu s Trackmánií Turbo, neboť právě 25. března vyjde a vám už nebude nic bránit v tom, abyste se povozili jako ještě nikdy ve vašem životě. Hra vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Dnes nejčtenější

.