Zavřít reklamu

Studio Remedy je známé svou tvorbou při exkluzivním partnerství se značkou Xbox. Aktuálně vyvíjí novou hru, která by neměla být nijak svázána s Microsoftem. Nový titul má zatím kódové označení Project 7 (P7). Zatím není vůbec jasné o co se jedná. Vývojáři nevypustili ani střípek informací.

https://www.youtube.com/watch?v=auw3_z9EyRg

Remedy ukončilo své partnerství se společností Microsoft a hodlají po dlouhých letech zasáhnout i konkurenční platformu PlayStation. Počítá se s vydáním i na PC, přičemž vydavatelem bude 505 Games. Právě tento vydavatel potvrdil, že na letošní E3 hru uvidíme a bude zde prvně prezentována. Uvidíme tedy, co mají dlouhé roky Sam Lake a jeho studio za lubem.

S největší pravděpodobností půjde opět o akční titul z pohledu třetí osoby, který by se měl v mnohém podobat svým předchůdcům. Jelikož se nejedná o exkluzivní titul, tak nelze počítat s pokračováním Alana Wakea ani Quantum Break. To by musel držitel práv Microsoft, udělit velkou výjimku a s tím nemůžeme příliš počítat.

Nový titul Remedy má vyjít v roce 2019. Odhalení se dočkáme na některé z velkých herních konferencí v rámci E3. S největší pravděpodobností by se tak mělo stát na Xbox konferenci. Už jen proto, že vztah s Microsoftem byl v posledních letech velmi intenzivní a dle Sama Lakea i velmi dobrý.

Zdroj: VG247.com

Dnes nejčtenější

.