Zavřít reklamu

Dnešním dnem se na celém světě slaví takzvaný „Den Star Wars“. Dalo se tedy předpokládat, že i populární videohry z tohoto univerza se pokusí svézt na vlně. Autoři populárního Star Wars: Battlefont 2 slibovali, že se dočkáme zásadních novinek a rovněž i velkých sezón. Teprve nyní se dočkáme druhé sezóny a co nám asi nabídne?

battlefront2

Bude to Han Solo

Ano hádáte správně. Budete sezóna, která se zaměří na film Solo: Star Wars Story. Ten zamíří do kin 24. května a zřejmě společně s ním dorazí i nová sezóna. Bohužel je poněkud zvláštní, že EA slibovalo pravidelný obsah do hry a původně se počítalo s Klonovými válkami. Co ale balíček přinese?

V tuto chvíli to ještě není oficiálně známo. Nejspíše se dočkáme nových skinů pro hrdiny – Han Solo, Lando Calrissian, Chewbacca a další. Pochopitelně nebudou chybět ani nové zbraně, a dokonce i nové mapy. Hovoří se také o tom, že by se měl vrátit režim Extraction, který přišel do původní hry s DLC Outer Rim. Více informací má EA podat příští týden.

battlefront2-1

Star Wars: Battlefront 2 mělo značné problémy, neboť mikrotransakce byly přijaty s velkou nevolí a jelikož byl jejich systém naprosto příšerný, tak donutil společnost, aby to celé překopala. První sezóna se zaměřila na film Poslední z Jediů, avšak od jejího vydání už uběhlo spoustu času a je tak na výsost důležité, aby aktivní hráči dostali nový obsah, po kterém touží.

Zdroj: attackofthefanboy.com

Dnes nejčtenější

.