Zavřít reklamu

Sony bude na letošní E3 prezentovat zejména čtyři hlavní tituly. Těmi jsou Days Gone, The Last of Us 2, Spider-Man a Ghost of Tsushima. Zatímco Spider-Man a Ghost of Tsushima stihnou letošní rok, tak Days Gone bylo odloženo na příští rok. Původně se mělo za to, že to je zejména z hlediska silné konkurence, která vyjde v druhé polovině roku a podzim bude poměrně nabitý. Realita je zřejmě jiná.

Nemůže za to ani problémový vývoj. Jak se totiž zdá, tak ten jde velmi dobře a tvůrci nyní zveřejňují každou chvilku další a další informace a materiály. Dle jejich vyjádření se snaží u PlayStation 4 dojít k hranici jeho možností. Přesto, že je konzole na trhu téměř 5 let, tak se zatím nepodařilo vyždímat z ní maximální výkon.

V dokonalé kooperaci s ostatními

Sony Bend dodává, že velmi důležitým faktem je, že spadají přímo pod Sony a jsou její součástí. Mají tedy plno podporu ve všech aspektech a to jim dává možnost pracovat na něčem, tak unikátním. Jejich snahou je, dohnat konzoli až za limit možností a ukázat, co i takto starý kus hardwaru dokáže. Nechybí ani koooperace v rámci jiných studií, podobně jako tomu je v případě Naughty Dog, Santa Monicy či Guerrilla Games. Ačkoliv každé z nich vytváří jiné hry, tak vzájemná spolupráce a koordinace ze strany Sony funguje precizně.

Days Gone se asi nejvíce podobá seriálu The Walking Dead. Hlavním hrdinou je motorkář Deacon St. John, který bojuje o vlastní život v postapokalyptickém světě plném zombií. Ty jsou unikátní tím, že podobně jako ve filmu Světová válka Z jsou enormně rychlé a velmi krvelačné. Hra vyjde v příštím roce a uvidíme, jak se podaří naplnit vizi studia. Byla vypuštěna i nová videa k přiblížení samotné hry.

Zdroj: wccftech.com

Dnes nejčtenější

.