Zavřít reklamu

Poslední dobou se nám roztrhnul pytel s novinkami ohledně nových monitorů. Výrobce iiyama má také nové kousky k představení. Konkrétně hráčská základna se dočká tří nových kousků ze série G-Master. Oproti konkurenci však nepůjde o nějaké přemrštěně veliké obry za šílené ceny, ale půjde o standardně velké a cenově přijatelné monitory.

iiyama1

Dva z nich patří do série Black Hawk a nabízejí Full HD displej s TN panelem. Obnovovací frekvence bude v obou případech 75 Hz. Co se týče konektorů, tak nabídnou HDMI, DisplayPort a rovněž i postarší VGA. Jeden model nabídne úhlopříčku 24,5 palce, zatímco druhý pak 27 palců.

iiyama2

Trojice dostupných monitorů pro hráče

Poslední z trojice nových monitorů má mít 24,5 palce, nicméně půjde o model z řady Red Eagle. Nabídne Full HD rozlišení, které bude doplněno obnovovací frekvencí 144 Hz. Nenabídne však VGA propojení a stejně jako v případě předchozích dvou se jedná o TN technologii zobrazení. Všechny modely disponují AMD FreeSync. Jsou schopné sloužit i jako USB hub a mají také stereo reproduktory.

iiyama3

Je tedy vidět, že poslední dobou se výrobci předhánějí v tom, kdo nabídne zajímavější portfolio nových monitorů. Iiyama má v plánu nabízet model 24,5 palce Black Hawk za 144 liber (cca 4200 Kč). V případě 27 palcového modelu to bude 188 liber (cca 5500 Kč) a za Red Eagle variantu 220 liber (cca 6400 Kč). Modely by měly být dostupné v nejbližších týdnech.

Zdroj: techpowerup.com

Témata: , ,

Dnes nejčtenější

.