Zavřít reklamu

Na prezentaci EA, která před malou chvílí skončila, si svou chvilku slávy užily i tři sportovní hry. Tou nejočekávanější je bezesporu Fifa 19, která přinese novinku, po které její hráči volají již několik let. 

Fifa 19 přinese i letos story mode, ve kterém si budete užívat kariéru Alexe Huntera známého z Fify 17. V novém fotbálku si budeme konečně moci zahrát pravou a nefalšovanou Ligu mistrů, na kterou EA konečně získalo licenci a pozvednout tak nad hlavu “ušatý pohár” pro jejího vítěze. Cesta ale bude jako vždy trnitá. 

Co se pak týče vylepšení pro letošní fotbálek, mnoho věcí o něm nevíme. Podle slov vývojářů se však můžeme těšit na daleko lepší týmovou spolupráci mezi jednotlivými hráči. Pokud vás tedy u předchozích dílů této legendární hry štvalo to, že se vaši spoluhráči nechovají přesně tak, jak by měli a svým pohybem vám absolutně nepomáhají, v letošním ročníku byste si na podobné problémy stěžovat nemuseli. Nová Fifa 19 dorazí na konzole a PC v září. 

Kde je NHL? 

Další dvě sportovní hry, které EA “představilo” je nový basket NBA 19 a MADDEN NFL 19. Ani o jedné z těchto her však nevíme prakticky nic, jelikož jsme měli možnost shlédnout maximálně poměrně krátký trailer. Ten byl však po grafické stránce velmi povedený a pokud bude stejně povedená i samotná hra, zlobit se určitě nebudeme.

Co se naopak v prezentaci vůbec neobjevilo je nový díl NHL. Těžko tak říci, zda s ním počítat či si dáme od hokeje na rok pauzu (což se zdá nepravděpodobné). Třeba nám jej však EA představí v rámci některé z dalších prezentací v následujících dnech třeba na konzolích Xbox zítra. 

https://www.youtube.com/watch?v=a2VBn1VYYxc

Dnes nejčtenější

.