Zavřít reklamu

Na nedělní konferenci Microsoftu se konečně po dlouhých šesti letech opět objevila hra Cyberpunk 2077. K naší smůle jsme však viděli pouze trailer a nic více. Nyní se však společně s dalšími vybranými, dostal na uzavřenou prezentaci Andrew Reiner z magazínu Game Informer a přináší první info.

Pro některé bude možná zklamáním, že hra je hratelná z pohledu první osoby. Nekoná se tedy styl Zaklínače. Nicméně se to trochu tušilo, ale byla tu jistá modlení se k hernímu bohu, aby nadělil možnost přepnutí. Hra prý vůbec nemá nahrávací obrazovky, kromě té prvotní. Pak už jede zcela plynule bez přerušení. Město je ohromné a živoucí.

CD Projekt RED se pustil do ambiciózního projektu

Dočkáme se i dopravních prostředků, neboť budou dostupná vozidla. Těmi výjimečně budete moci jezdit z pohledu třetí osoby, aby bylo vidět i vozidlo. Cyberpunk má prý úchvatnou grafickou stránku a celkové ztvárnění. Hlavní hrdina může být upravován skrze upgrady a nechybí ani úprava zbraní. Hlavní hrdina potažmo hrdinka, podle toho, co hráč zvolí se jmenuje V. Přestřelky jsou prý úchvatné a dá se při nich běhat po zdi a využívat různých speciálních pohybů, včetně zanoření meče do zdi.

Snad nám CD Projekt RED brzy ukáže z Cyberpunk 2077 něco více. Hra zatím oficiálně nepotvrdila platformy a neznáme ani datum vydání. Mohlo by se jednat o jeden z prvních next-genů, podobně jako v případě The Elder Scrolls VI?

Dnes nejčtenější

.