Zavřít reklamu

Together VR je opravdu zajímavý kousek. Titul sice vyšel již během dubna, ale nyní se mu stále více zvyšuje popularita a tvůrci zřejmě vycítili příležitost, a tak hru různě vylepšují. O co tedy jde? Tento „simulátor“ vám ve virtuální realitě nabídne možnost soužití s virtuální partnerkou. A jelikož tvůrci dobře vědí, co na hráče platí, tak má slečna velmi dobré proporce.

Hráč se zamiluje do virtuální dívky

Jde o dívku asijského původu, která se jmenuje Hoshihara Mei. Ta se všemožně snaží, aby se s ní hráč cítil dobře, a to vzhledem k jejímu vzhledu nebude až tak velký problém. Mei je neustále veselá, hráči nijak neodsekává a líbí se jí váš zájem o ní. O hře nebylo příliš slyšet a až nyní se Steam komunita probudila a objevila tento kousek ve větší míře. Zatím si drží celkem slušné hodnocení a nyní do hry byly přidány také dva nové oblečky pro vaší drahou Mei.

Hra dobře využívá toho, že spousta hráčů si přijde sama, a tak si tímto roztomilým simulátorem může kompenzovat jisté potěšení. Trochu zde cítíme inspiraci u filmu Blade Runner 2049, kde si hlavní hrdina vynahrazoval plnohodnotný vztah skrze umělou inteligenci. Rovněž je tu také inspirace filmem Ona, kde hlavní hrdina opět miluje pouze bezduchý stroj.

https://www.youtube.com/watch?v=7wYAwhthATs

S Mei můžete hrát různé hry, kdy dochází na takové menší záležitosti jako kámen, nůžky, papír či můžete například házet šipky a spoustu dalšího. Nechybí i nějaké ty interakce přímo s vaší partnerkou a rovněž si s ní půjde v rámci možností i popovídat. Co na to říkáte? Je Together VR ideální titul na osamocené večery?

Dnes nejčtenější

.