Zavřít reklamu

Společnost 2K oznamuje, že letošní standardní edice NBA 2K19 představí na přebalu hry dvojnásobného NBA All-Star hráče za Milwaukee Bucks – Giannise Antetokounmpa, který si díky svým neuvěřitelným atletickým schopnostem vysloužil přezdívku „Greek Freak“. Na přebalu hry se dále objeví fráze mající pro Giannise silný osobní význam, a to včetně hesel jako je “Father’s Legacy”, “Fear the Deer”, “Phenom” a samozřejmě “Athens”, vzdávající úctu jeho rodnému městu.

2k192

Nyní už víme, kdo bude na obalu hry

Antetokounmpo, který začínal jako prodejce hodinek v aténských ulicích, si dokázal velmi rychle získat NBA fanoušky, a to především díky svým ohromujícím dovednostem a nefalšované povaze. Bez obtíží také dokázal získat respekt svých spoluhráčů, získat několik hráčských ocenění a navždy se tak zapsat do historie NBA.

Hra NBA 2K19 vychází kromě standardní edice také ve speciální limitované edici Anniversary Edition, která navíc nabídne exkluzivní digitální a fyzický obsah.

Stejně jako v předchozích ročnících nebude chybět rozsáhlý postup kariérou, sbírání úspěchů a mnoho dalšího. Autoři chystají pro letošek o něco vypiplanější kontaktní souboje. Nebude chybět ani vyšperkovanější grafické podání a ani vylepšená fyzika samotného basketbalového míče. Pravdou je, že 2K v tomto ohledu nemá výraznou konkurenci a jen sem tam se objevil někdo, kdo by společnost vyzval na souboj v rámci obhajoby trůnu, nejlepší basketbalové hry.

Hráči, kteří si předobjednají standardní edici NBA 2K19, získají jako bonus následující digitální předměty:

  • 5,000 Virtuální měny
  • 10 MyTEAM balíčků
  • karta Giannis Antetokounmpo Sapphire MyTEAM

Hra NBA 2K19 vychází 11. 9. 2018 pro PlayStation 4 a Xbox One.

Dnes nejčtenější

.