Zavřít reklamu

Uncharted 4: A Thief’s End byl vynikající závěr jedné herní série, která tu s námi byla téměř 10 let. Nakonec se Naughty Dog před definitivní tečkou za tímto univerzem rozhodli připravit také Uncharted: The Lost Legacy, které bylo velmi kvalitním počinem. Nyní se k budoucnosti značky vyjádřila Amy Hennig, která dříve v Naughty Dog pracovala na pozici scénáristky.

Série Uncharted má stále velký potenciál

Amy Hennig měla velkou smůlu, poté co společně s Naughty Dog připravila celou trilogii Uncharted, tak při vývoji čtvrtého dílu to začalo skřípat a Hennig práci ve studiu ukončila. Následně skončila v EA, kde byl její Star Wars titul následně zrušen. Aktuálně Amy založila nové studio, a chce se v něm věnovat menším, leč originálním projektům.

Uncharted™ 4: A Thief’s End_20160511094938

Vyjádřila se však na adresu její původní série. Dle jejích úvah je možností mnoho. Víme, že Nathan Drake má na samém konci dceru Cassie, která by mohla v dobrodružstvích pokračovat. Pak je tu možnost využít některé z vedlejších postav k vyprávění dalších příběhů. Rovněž hovořila o tom, že je tu možnost pokračovat s mladým Nathanem Drakem.

To se nám však zdá nepravděpodobné. V Sony zřejmě zachovají rozvahu a ponechají nové studio pracovat na novém příběhu. Ostatně nedávno se objevily zvěsti o novém studiu, které vzniká poblíž Santa Monicy a bude se zřejmě věnovat pokračování série Uncharted, které nejspíše dorazí pro PlayStation 5. Ostatně, kterou lepší značku by Sony mohla přivést při launchi nové konzole?

Dnes nejčtenější

.