Zavřít reklamu

Microsoft se snaží své fanoušky značky Xbox nalákat na nové periferie. A že jich vydává vcelku dost. Zejména, co se týče nových ovladačů, tak každou chvilkou oznamuje nějaký nový kousek. Nyní se prý společnost inspirovala tématem Atletika a Sport. Díky tomu se dočkáme výrazně bílého a čistého designu, kterému dominuje pouze zelená zadní strana a také nerušící ornamenty vpředu. Zadní strana by měla být pogumovaná, aby ovladač lépe držel v ruce.

Xbox One edice Sport White

Toto o svém novém ovladači píše sám Microsoft: „Nový bezdrátový ovladač pro Xbox ze speciální edice Sport White přináší svěží bílé provedení se světle zelenými a stříbrnými detaily a větší pohodlí díky pogumovanému povrchu s kosočtverečným vzorem. Užijte si uživatelské nastavení tlačítek a 3,5mm stereofonní konektor, do kterého můžete připojit libovolná kompatibilní sluchátka s mikrofonem. A s technologií Bluetooth budete moci hrát své oblíbené hry i na počítačích a tabletech s Windows 10.“

Zatím je cena stanovena na 1899 Kč. Xbox One ovladač edice Sport White Special bude dostupný od 31. července na území Spojených států a Kanady. Zbytek světa si bude muset počkat o týden déle, neboť celosvětový prodej začne 7. srpna. U gamepadu bude přibaleno i 14 denní členství pro služby Xbox Live Gold a Xbox Game Pass.

Dnes nejčtenější

.