Zavřít reklamu

Velká spousta hráčů je zvědavá, jak bude vypadat nový DOOM. Bethesda dle očekávání na E3 oznámila DOOM Eternal, který je pokračováním akce z roku 2016. Zatím byl ale vypuštěn nic neříkající teaser, a tak je třeba počkat na QuakeCon, kde tvůrci slibují premiérové záběry ze hry.

QuakeCon slibuje velké novinky

Mělo by k tomu dojít konkrétně 10. srpna. QuakeCon bude probíhat od 9.-12. srpna. Rovněž by měly být prezentovány záběry z Quake Champions, Rage 2 a The Elder Scrolls Online. Den poté dojde na Todda Howarda, který by měl prezentovat zejména Fallout 76. Dozvíme se tak vše hlavní o této hře a možná i bližší informace o chystané betě.

Novinek by mohlo být více. Příliš se neočekává, že by Bethesda oznámila nový titul. To je však škoda z jednoho prostého důvodu. Faktem je, že se akce jmenuje stále QuakeCon, ale od vydání posledního Quake 4 uplynulo téměř 13 let. O dalším díle se spekulovalo celé roky, ale zatím jsme se nedočkali. Je tedy otázkou, zda je Quake 5 pro Bethesdu aktuálně prioritou. Vzhledem k tomu, kolik projektů je však v běhu, tak máme obavy, že tomu tak není.

O dva týdny později se pak koná také Gamescom v Kolíně nad Rýnem. Pochybujeme, že by si však Bethesda něco zásadního schovala tam, když to zásadní může odprezentovat u sebe.

Dnes nejčtenější

.