Zavřít reklamu

Určitě se pamatujete na akce, které obě konkurenční společnosti na trhu s grafickými kartami – AMD a Nvidia – poskytovali. Většinou se jednalo o kupóny, které jste dostali k nákupu různých grafických karet. Tyto akce jsou nyní obnoveny a obě společnosti od 7. srpna nabízí k nákupu grafických karet hry zdarma. Pojďme se podívat, o jaké tituly se jedná.

AMD

Pokud jste příznivci AMD a koupíte si do 3. listopadu grafickou kartu RX 570, RX 580 nebo RX Vega, dostanete k nákupu Assassin’s Creed Odyssey. Kupóny jsou poté aktivní až do 31. prosince 2018. V Česku jsou do této akce zapojeny následující internetové obchody: Alza, CZC, TS Bohemia a AT Computers.

Nvidia

Jste-li příznivci zelené Nvidie a chystáte se zakoupit grafickou kartu právě od této společnosti, tak máte také nárok na hru zdarma. Pokud si zakoupíte grafickou kartu Nvidia GeForce GTX 1070/1070 Ti nebo 1080/1080 Ti, tak dostanete Destiny 2 společně s Expansion Passem, který obsahuje Expansion I: Curse Of Osiris a Expansion II: Warmind. Tato akce od Nvidie platí kratší dobu, než ta od AMD – pouze do 19. srpna 2018 nebo do vyčerpání všech kódů. V Česku jsou do této akce zapojeny následující internetové obchody: Alza, CZC a TS Bohemia.

Dnes nejčtenější

.