Zavřít reklamu

Univerzum Torchlight se nám dlouho dobu nijak nepředstavilo. To se však brzy změní. Tvůrci ze studia Perfect World Entertainment v kooperaci se studiem Echtra Games totiž oznámili, že pracují na dalším díle této populární značky. Půjde o Torchlight Frontiers.

Populární RPG sága se vrací

Ačkoliv je Echtra Games poměrně nový celek, tak v něm jsou takový vývojáři jako Max Schaefer, který je jedním z tvůrců Diabla 2. Rovněž i zbytek týmu tvoří vývojáři, kteří se podíleli na hře Diablo 2 a následně se věnovali i vývoji her ze série Torchlight.

Torchlight Frontiers nám nabídne velký a dynamicky generovaný svět, který však bude společný pro veškeré hráče. Díky tomu nebude problém se tu s nimi setkat a bojovat společně proti goblinům, nemrtvým či prozkoumávat ruiny a dungeony.

Opět se dočkáme podpory domácích mazlíčků, kteří byli jedním z ikonických prvků, kterými disponovaly první díly série. Hráči se pochopitelně budou snažit v tomto nehostinném světě co nejlepší vybavení. Více zatím o hře není známo. Dá se očekávat, že bychom se nějaké prezentace mohli dočkat na blížící se výstavě Gamescom.

Torchlight Frontiers je zatím plánováno pro PC, Playstation 4 a Xbox One. Datum vydání zatím nepadlo, ale dá se očekávat, že nejpozději v roce 2020 by se titul měl objevit na trhu.

Dnes nejčtenější

.