Zavřít reklamu

Jak už všichni víme, tak oficiální představení nových karet Nvidia GeForce RTX už máme za sebou. Nyní už zbývala pouze jedna informace, o které jsme nevěděli – datum prvního naskladnění těchto karet. Naštěsí už na povrch začinají prosakovat první informace o dni D. Pokud vás zajímá předpokládané naskladnění grafických karet, koukněte níže.

Nvidia GeForce RTX 2080

Nvidia RTX 2080 je první kartou, která se objeví na pultech, a to už 20. září. Zároveň se jedná o grafickou kartu, které bude naskladněn nejvyšší počet, jelikož Nvidia po těchto kartách čeká vysokou pohledávku. První, malá počáteční zásilka bude obchodům zaslána už 10. září, velká dodávka však až o deset dní později. Pokud byste si tedy Nvidii GeForce RTX 2080 chtěli pořídit co nejdříve to bude možné, určitě si v kalendáři zakroužkujte datum 20. září. Další dodávky můžeme očekávat později v devátém měsíci.

Nvidia GeForce RTX 2080Ti

Dodávek RTX 2080Ti se nejspíše dočkáme týden až dva po RTX 2080. S největší pravděpodobností se můžeme těsit na datum 27. září. V tomto případě však dojde k dodání menšího počtu kusů, než v případě RTX 2080. První, malá počáteční zásilka těchto karet bude obchodníkům odeslána nejspíše 15. září.

Nvidia GeForce RTX 2070

Na RTX 2070 si budeme muset počkat – a to až do listopadu. S největší pravděpodobností je to kvůli tomu, aby ze skladů zmizelo co možná nejvíce karet předchozí generace – tzn. GTX 1070. Pokud byste si tedy chtěli pořídit RTX 2070, počkejte si na konec října či začátek listopadu. Nvidia má navíc ve zvyku karty „zasílat“ v párech, tzn. 2080 společně s 2080Ti. RTX 2070 by se tak teoreticky mohla začít zasílat s RTX 2060, opět s rozdílem týdne, maximálně dvou.

Prioritu mají velké společnosti

Jak už to bývá, tak největší prioritu mají samozřejmě největší společnosti. V tomto případě se jedná o Amazon, Microcenter, Best Buy a Frys. V Česku tak určitě počítejte s nějakou tou prodlevou.

Dnes nejčtenější

.