Zavřít reklamu

Jen málokdo čekal, že se studio Dontnod dostane do středu zájmu, poté co vydalo v roce 2013 Remember Me. Titul měl zajímavou stylizaci, ale v mnoha ohledech selhával. Absolutní vrchol přišel s Life is Strange a na ten se pokusí tvůrci navázat i titulem Twin Mirror.

Twin Mirror jako epizodický thriller

Studio v posledních měsících vážně nelení. Před necelými třemi měsíci vyšel titul Vampyr, za měsíc nás čeká hra Life is Strange 2 a pro vydavatele Bandai Namco je ve vývoji titul Twin Mirror. Ten bude rovněž adventurou, která se v základu podobá svému duchovnímu předchůdci. Stejně jako Life is Strange má vyjít hra rovněž po epizodách.

https://www.youtube.com/watch?v=2A2rnXj5tQs

Hlavní roli bude mít novinář Sam, který se vrací do rodného města na pohřeb přítele. Avšak po pohřbu dojde ke ztrátě vědomí a také částečně paměti. Úkolem v Twin Mirror tak bude najít své vzpomínky, a to skrze podivný Palác mysli, do nějž se z reality budeme přesouvat.

Do hry má prý zasáhnout i takzvaný Dvojník. Jeho entita zatím není známa a není jasné, jakou roli bude v příběhu hrát. Neměly by chybět ani možnosti volby a rozvětvení příběhu. Zatím není jasné, kdy titul dorazí, ale předpokládá se, že tomu tak bude v příštím roce. V plánu je pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Dnes nejčtenější

.