Zavřít reklamu

Zatímco ještě před pár lety by po Battle Royale hrách neštěkl ani pes, nyní se těší opravdu neuvěřitelné popularitě. Poděkovat za to mohou především fenoménu Fortnite a PUBG, které se těší mezi hráči obří popularitě. Není se tak čemu divit, že režim hry Battle Royale přebírají i léty prověřená vývojářská studia a vkládají je do svých nových herních počinů, jejichž jména jsou již ve světě legendami. Na posledního přeživšího si tak zahrajeme například v blížícím se Battlefieldu 5 či Call of Duty Black Ops 4, které bude ryze multiplayerovou řežbou. A právě mapa z Call of Duty, na které se bude celé Battle Royale drama odehrávat, se dostala na internet.

battle royale cod bo 4

Díky vývojářům z Activision si můžeme udělat skvělý obrázek o tom, jak zhruba bude terén na mapě rozložen a celkově jaké areály budeme moci prohledat, navštívit a třeba se v nich i na pěkných pár chvil “zakempit” a přesně mířenou ránou pozdravit spoluhráče. Celkově vypadá mapa skutečně členitě, rozsáhle a se spoustou zákoutí. Obavy z toho, že na mapě nikoho nepotkáte, však mít rozhodně nemusíte. V jedné hře by se totiž mělo objevit až 80 hráčů. O zábavu bude tedy postaráno. 

Celkově bude velmi zajímavé, jak si hry se zvučnými jmény budou v konkurenci Fortnitu a PUBG stát. Hráčské základny této dvojice her jsou totiž skutečně velké a nedá se úplně předpokládat, že by je dokázal příchod novinek s tímto režimem příliš rozložit. Tím spíš, když studio Epic, které stojí za Fortnite, neustále inovuje a do hry přináší prvky, které dělají hru čím dál více atraktivní. 

Dnes nejčtenější

.