Zavřít reklamu

Ada Wong je jakousi Femme Fatale pro Leona Scotta Kennedyho. Ten se opět vrátí jako hlavní postava remaku hry Resident Evil 2. Zatímco tvůrci finišují, aby hru stihli v klidu doručit na konci ledna, tak vypouštějí jednu informaci za druhou. Těžko říct, zda se dnes jedná o cílený únik nebo jeden z těch nepřípustných, každopádně víme, jak vypadá Ada Wong.

Ada Wong je stylová za všech okolností

Tedy lépe řečeno víme, jak bude Ada vypadat v novém remaku. Lze si povšimnout, že i ona prošla výrazným vylepšením své postavy (myšleno v rámci polygonů, neprošla plastikou ani dalšími úpravami). Tento únik přichází krátce poté, co jsme premiérově viděli záběry z kampaně za Claire Redfieldovou, která má druhou hlavní roli v této hře. Nebude to tedy úplná náhoda.

re2ada

Nutno uznat, že na remake se zákonitě musí těšit každý fanoušek série Resident Evil a i nadšenci do hororu. Hra je kompletně předělána v enginu hry Resident Evil 7 a nabízí i nové prvky hratelnosti. Strach se navíc stupňuje tím, že autoři přidají i nové pasáže, na které nebudou ani znalci originálu připraveni.

Nepochybujeme o tom, že Capcom ve svých studiích připravuje i podobný remake pro hru Resident Evil 3: Nemesis. Ta by si totiž zasloužila nový kabát zhruba stejně jako její předchůdce. Resident Evil 2 Remake dorazí 25. ledna 2019.

Dnes nejčtenější

.