Zavřít reklamu

Witching Tower je jednou z nejzajímavějších událostí letošního roku pro systémy na bázi virtuální reality. Tento nadcházející titul nabízí požitek ze hry z pohledu první osoby, přičemž zde můžete využívat meče, louče a hlavně kouzel.

Witching Tower slibuje netradiční zážitek a unikátní zbraně

Hra pochází ze studia Daily Magic Productions, které je známo svými puzzle a RPG hrami pro PC a mobilní zařízení. Ruské studio slibuje nevšední zážitek, který má být navíc opatřen velmi detailní grafickou stránkou.

Witching Tower dorazí v příštím měsíci, a to konkrétně 4. října pro HTC Vive, Oculus Rift a Windows VR headsety. Záběry ze hry ukazují, že nebude šetřit opravdu zajímavými zbraněmi. Na těch je znát, že si s nimi autoři dali záležet a dá se říct, že v jiné hře jsme dlouho tak unikátní zbraně neviděli.

Hráč se dostane do role Anny, která je nějak propojena s nemrtvými, kteří aktuálně zamořují království Nemean. Napomohla tomu válka s císařstvím, které do království vtrhlo a podařilo se mu také nechtěně osvobodit mrtvé. Anna je nakonec chycena po letech útěku samotnou královnou a uvězněna ve věži. Záhy se však ukáže, že za pomoci jejích mrtvých přátel je schopna se osvobodit.

Witching Tower by měl časem dorazit i na PlayStation VR je ale jasné, že nyní tomu tak nebude a hráči si budou muset počkat.

Dnes nejčtenější

.