Zavřít reklamu

Nemůžete se dočkat vydání nového ročníku veleoblíbené FIFY? Pak pro vás máme skvělou zprávu. EA nás totiž ani letos neochudí o demo, díky kterému si budeme moci čekání na příchod FIFY 19 zpříjemnit. Na PC, Xbox One a PlayStation 4 demo dorazí již ve čtvrtek 13. září – tedy za pouhých šest dní. Vydání samotné hry je pak naplánováno na 28. září.

Nové FIFĚ se v předobjednávkách velmi daří a zákazníci se na ní skutečně těší. Vypuštění demo verze navíc může tuto fotbalovou mánii ještě více rozdmýchat a už tak skvělé předobjednávky katapultovat do výšin. Vzhledem k ohlasům, které novou Fifu předchází, je to ale skutečně velmi pravděpodobné. Letošní ročník totiž opět posune laťku této hry o nějaký ten kousíček výše jako po stránce herní, tak i po stránce grafické.

Bohužel to, s jakými týmy si budeme moci v demu zahrát, je zahaleno tajemstvími. EA nám totiž tuto věc neprozradilo, takže se budeme muset nechat překvapit. Nicméně s ohledem na roky minulé se dá očekávat, že si i letos v demu kopneme za zvučná jména a kluby. Ostatně, právě na těch si gameplay otestujeme daleko lépe, než na mančaftech z Horní Dolní.

Krom oznámení data vydání pro demo se na YouTube kanále EA objevilo i vcelku vtipné video, které odhaluje rating některých hráčů ve FIFĚ. Objevuje s v něm skutečně spoustu zvučných jmen, takže pokud fotbal milujete, ujít byste si toto video též nechat neměli.

Témata:

Dnes nejčtenější

.