Zavřít reklamu

Společnost Be Quiet!, která je lídrem na trhu s napájecími zdroji v Německu již dvanáct let, momentálně oznámila svou nejnovější verzi jejich úspěšné PC skříně. Ta ponese modelové označení Silent Base 601 a bude vybavena několika vylepšeními oproti původního modelu.

Díky kombinací tichého chlazení s nejlepší použitelností na trhu, přináší skříň Silent Base 601 několik známých a dalších jedinečných funkcí. Skříň je dodávána s bočnicí z tvrzeného skla nebo se zvukově izolovaným postranním panelem a je dostupná ve třech nejvýraznějších barvách: oranžová, černá a stříbrná.

Speciálně navržené větrací otvory tlumí hluk a zároveň poskytují vynikající propustnost vzduchu, čímž se zajistí co nejlepší chlazení při tichém chodu. Tato nová architektura přináší nejlepší výsledky v rodině produktů Be Quiet!. Rám je celý vyroben z kovu a minimalizuje přenos hluku vyvolaného vibracemi. Dále ve skříni nalezneme 10mm izolační pěnu, která je zakončena dvěma oddělenými ventilátory Pure Wings 2, oddělitelným prostorem pro pevné disky a 3-pinovým třístupňovým ventilátorem.

Cena a dostupnost

PC skříň Silent Base 601 je nyní dostupná ve formě předobjednávky za doporučenou cenu 119,90€ (±3075 Kč). Za verzi s bočnicí z tvrzeného skla si uživatel musí připlatit 10€.

Ceny se mohou dle různých prodejců lišit.

Dnes nejčtenější

.