Zavřít reklamu

Předvánoční slevové šílenství v podobě Black Friday zasáhlo prakticky celý svět a nevyhnulo se ani studnici her – Steamu. I na něm totiž lze nyní získat spoustu skvělých herních pecek o desítky procent levněji, což se vzhledem k cenám některých titulů rozhodně vyplatí. 

V podzimním výprodeji Steamu se objevilo skutečně mnoho parádních titulů, které by byl hřích nekoupit. Pořídit si můžete například Life is Strange 2 za polovinu ceny, Jurassic World Evolution se slevou 60 % či závodní pecku Crew 2 též se slevou 60 %. Ve slevě ale nechybí ani klasiky typu Grand Theft Auto V, na které padla sleva 34 %, Zaklínač 3 se slevou 60 %, Far Cry 5 se slevou 50 % nebo nejnovější Assassin’s Creed se slevou 33 %. Pokud jste pak nehráli předchozí díl Origins (který z vlastní zkušenosti vřele doporučuji), př ijeho nákupu můžete nyní ušetřit 60 % z původní ceny. Třešničkou na dortu je pak kolekce Borlerlands se slevou neuvěřitelných 94 %. 

Pokud si tedy brousíte na pořízení nové hry zuby, rozhodně na Steam mrkněte. Některé slevy jsou totiž skutečně brutální a byl by hřích je nevyužít. Tak levně si totiž hodiny zábavy u svého počítače hned tak neužijete. Ale pozor, nabídka platí jen do 27. listopadu. 

Dnes nejčtenější

.