Zavřít reklamu

Cory Barlog nebyl až tak známou osobností mezi hráči, až do letošního roku. Díky titulu God of War u kterého řídil celý vývoj se dostal do všeobecného podvědomí. Hra si odnesla hromady cen v různých anketách a na TGA 2018 byla dokonce vyhlášena hrou roku. Nyní Cory potvrdil, že viděl uzavřenou prezentaci z Death Stranding. Dle něj tato hra představuje milník v herním odvětví.

Death Stranding je prý úchvatná záležitost

Že Sony udělala geniální tah, když najala Hidea Kojimu a celé jeho studio pod sebe, není pochyb. Kojima Productions tvoří pro Sony exkluzivní titul s názvem Death Stranding, který vyjde pro PlayStation 4. Rozhodně lze říci, že titul je hodně zvláštní. Z trailerů se dá pouze odhadovat o čem by mohl být. Předevčírem tomu bylo přesně 3 roky, co se Kojima osamostatnil a následně začal vyvíjet pro Sony. Díky tomu se konala i uzavřená prezentace hry.

Cory Barlog se prý těší, až bude hra venku a všichni uvidí, co Kojima dokázal. Vše nasvědčuje tomu, že by titul mohl vyjít v první polovině příštího roku. Nedávno i Conan O´Brien potvrdil, že Death Stranding bude pro herní průmysl velkou událostí.

Dnes nejčtenější

.