Zavřít reklamu

Pro fanoušky tato informace musí být velkým zklamáním. Jeremy Soule je dvorním skladatelem série The Elder Scrolls od roku 2002, kdy vyšel legendární Morrowind. Jeho motivy nás provázely i překrásným Oblivionem a horským Skyrimem. Nikoho by asi nenapadlo, že se u šestého dílu jeho práce nedočkáme.

Jeremy Soule zřejmě nebude pracovat na The Elder Scrolls VI

Jeremy Soule se k The Elder Scrolls VI vyjádřil na svém Facebooku: “Co se týče záležitosti, na kterou se mě ptala celá řada z vás. Moc jsem o tom ze slušnosti kvůli Bethesdě nemluvil, nikdy bych se k The Elder Scrolls neotočil zády a věřím, že moje účast na projektu závisí na jejich kreativním rozhodnutí a na směru, kterým chtějí sérii posunout. V tuto chvíli nejsem zapojen do práce na The Elder Scrolls VI.”

Zatím není jasné, kdo Souleho nahradí, ale nejvíce se mluví o skladateli série Dragon Age – Inon Zurovi. Ten navíc tvoří hudbu k The Elder Scrolls Blades, které vyjde pro mobilní telefony. Někomu se může zdát, že je ještě brzy. Vždyť sama Bethesda potvrdila, že The Elder Scrolls VI neuvidíme v chodu dříve než v roce 2020. Soule však potvrdil, že na Skyrimu pracoval několik let, takže by byl nejvyšší čas, aby jej společnost také oslovila.

Dnes nejčtenější

.