Zavřít reklamu

Pokud jste milovníky kvalitních her, vsadím se, že v televizi velmi rádi sledujete pořady s touto tématikou. Přiznám se, že i já jsem před lety ujížděl na Game Page a i nyní se vcelku rád podívám na Re-Play na Prima Cool. O to víc mě pak zaskočila čerstvá zpráva o tom, že dvojice moderátorů tohoto pořadu “balí kufry” a přesouvá se k jinému projektu.

Ano, čtete správně. Mikuláš a Alžběta z Re-Play odchází. Na obrazovkách je však budeme moci vídat i nadále. Z Primy se totiž podle dostupných informací, které lze dohledat na jejich profilech na sociálních sítích, přesouvají do Televize Seznam, kde budou tvořit zbrusu nový herní pořad New Game+. Ten je sice dle všeho zatím v plenkách, nicméně od něj máme prý čekat velké věci.

Pokud jste začali smutnit nad tím, že o svůj oblíbený Re-Play přijdete, nevěšte hlavu. Tento pořad totiž zůstane na Prima Cool zachován, byť s jinými moderátory, kteří vám každotýdenní dávku her mile rádi naservírují. Otázkou však je, zda bude mít vysílání Re-Play po příchodu novinky na Seznam TV vůbec ještě smysl. Pokud bychom se totiž dočkali skutečně kvalitní podívané, je vcelku pravděpodobné, že by Re-Play zažil obrovský odliv diváků a tím pádem by mu mohlo hrozit i zrušení. Nechme se však překvapit. 

https://www.facebook.com/TaAlzbeta/posts/2390371570992361

https://www.facebook.com/mikolas.tucek/posts/10213917418915647

Dnes nejčtenější

.