Zavřít reklamu

Neill Blomkamp má za sebou velmi úspěšné snímky jako District 9 či Elysium. Autoři ze studia Bioware se rozhodli využít jeho služeb a speciálně ke hře Anthem tak byl vytvořen krátký snímek, který má hru podpořit. Již brzy uvidíme, jak se tato spolupráce vydařila.

Neill Blomkamp se postaral o kraťas k Anthemu

Za filmečkem stojí studio Oats, které Blomkamp před léty založil, aby mohl vyvíjet nové experimentální snímky, převážně s krátkou stopáží. Na Youtube kanálu studia bude již zítra dostupné video Conviction: An Anthem Story. Tento kraťas by měl ukázat nějaké příběhové pozadí hry ještě předtím, než se hráč pustí do hlavní příběhové linky. Bude se tak jednat o kratičký prequel k samotné hře.

Video tedy bude dostupné již zítra. Následně 15. února bude k dispozici trial verze hry, který nabídne až 10 hodin hraní. Dostupný bude skrze EA Access a Origin Access. Předplatitelé již budou moci hrát plnou hru. Zbytek světa si počká na 22. února. Hra vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Uvidíme, jak hra dopadne, zatím jsou názory dost rozporuplné.

Témata:

Dnes nejčtenější

.