Zavřít reklamu

Série Halo je po pár letech pevně stabilizovaná. Po odchodu studia Bungie to totiž s osudem značky vypadalo všelijak, ale nakonec se Microsoftu podařilo zformovat studio 343 Industries, které celou značku přebralo. Chvilku se totiž zvažovalo, že by na Halo mohl pracovat Gearbox Software.

https://www.youtube.com/watch?v=OWr7rG4jaDI

Halo Infinite bude pomyslným restartem značky

Bonnie Ross ze studia prý IGN prozradila, že se k celému projektu přistupuje jako k jakémusi restartu celé značky. „Možná nám to trvalo trochu déle, přesněji dvě hry. Myslím, že jsme udělali dobré i špatné věci. Položili jsme si ale otázku, co vlastně Halo pro nás znamená. Halo je o naději, hrdinství, lidskosti i komunitě a jejích propojení. O tom byl i náš trailer z E3 minulého roku.“

Je evidentní, že studio si dává na dalším titulu hodně záležet a hodlá se vyvarovat některých chyb z předchozích let. Hra poběží na zcela novém enginu SlipSpace. Ten má být vyvíjen tak, aby posloužil i v budoucnu. I proto se spekuluje o tom, že Halo Infinite, leč bylo již představeno, tak je jedním z launch titulů pro další Xbox.

Témata:

Dnes nejčtenější

.