Zavřít reklamu

Společnosti Activision se bohužel nepodařilo utajit fakt, že pracuje na nové hře s Crashem. Tušení měli novináři už před nějakou dobou, ale teď vše propálila ratingová komise z Taiwanu. Dle všeho je nový Crash v podstatě za dveřmi. Zatím není jasné jestli dorazí také na chystané konzole, nicméně později by k tomu mohlo dojít. Zatím jsou ohodnoceny konzolové verze pro PlayStation 4 a Xbox One.

Poté, co Activision nechal připravit dva remaky této značky, tak se dočkáme plnohodnotného pokračování série. To ponese název Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Titul se bude držet zaběhlých herních mechanik a příběhově zřejmě také nepřinese velkou revoluci. Nicméně Crash se má nacházet na novém ostrově a poté co najde jeskyni ve které žije Aku-Aku, tak se začnou dít věci. Dle všeho budeme cestovat různými světy v rozličných časových obdobích.

2020061909325413397

Zřejmě budeme cestovat mezi různými lokacemi a procházet jednotlivé levely. Ty by samozřejmě měly být větší, než tomu bylo dříve a není pochyb o tom, že hra nabídne parádní grafickou stránku. Kromě Crashe se ve hře objeví také jeho sestra Coco. Další postavy zatím nejsou potvrzeny. Předpoklad je, že by titul mohl vyjít ještě letos.

Dnes nejčtenější

.