Zavřít reklamu

Ukončení streamovací služby Mixer jste pravděpodobně zaznamenali. Microsoft zároveň oznámil, že se ve streamování her spojí s Facebook Gaming. To vyděsilo nejednoho majitele konzole Xbox, protože Mixer je poměrně dost propojený s menu Xboxu i některými hrami jako je Forza Horizon 4. Nejednoho tak napadlo, že Facebook Gaming kompletně nahradí Mixer, včetně integrace do systému Xboxu. To by to znamenalo, že by se v menu Xboxu objevovaly Facebook videa a streamy. Naštěstí se nic takového nestane. Microsoft neplánuje stejnou integraci Facebook Gaming do dashboardu Xboxu.

Na informaci ohledně integrace facebooku do Xboxu odpověděl Larry „Major Nelson“ Hryb, který má v Microsoftu na starost Xbox Live. Další informace poté prozradil i přímo šéf Xbox divize Phil Spencer. Microsoft chystá pro hráče i jiné možnosti streamování než Facebook Gaming.

Z Xbox One se samozřejmě dá streamovat i na jiné platformy, jako je třeba Twitch. Nicméně Microsoft tlačil Mixer tak extrémně, že mnoho hráčů ani nevědělo, že něco takového existuje. To se pravděpodobně nyní změní a kromě Facebook Gamingu hráči uvidí i další možnosti, jak streamovat na Xboxu.

Dnes nejčtenější

.