Zavřít reklamu

Ubisoft vypustil na internet video lákající na jeho nadcházející akci Ubisoft Forward. Ta funguje jako náhrada za původně plánovaný panel na E3. Video nabízí patnáct vteřin záběrů z chystaných otevřencýh světů Ubisoftových her, hlavně z Watch Dogs: Legion a Assassin’s Creed: Valhalla.

Akce je napjatě očekáváná. V současné době má toitž Ubisoft na následující roční období oficiálně odhalenou jen hrstku her. Zatím víme o již zmíněných pokračováních Watch Dogs a Assassina. Během streamu by se měly také více odhalit kooperativní Rainbow Six Quarantine, stylizované Gods & Monsters a battle royale Hyper Scape.

Ubisoft má ovšem v rukávu i několik zatím neznámých es. Firma prý svým investorům oznámila, že do března 2021 plánuje vydat pět tříáčkových titulů. K již zmíněným tak má přibýt ještě jeden. S největší pravděpodobností se tak dočkáme oznámení nového Far Cry. Internetem ovšem víří i zvěsti o obnovení značky Prince of Persia či zmrtvýchvstání pirátských Skull & Bones.

Jakou hru byste na streamu chtěli vidět vy? Naše předpovědi se potvrdí nebo vyvrátí už 12. července od 21 hodin místního času.

Dnes nejčtenější

.