Zavřít reklamu

Tento týden rozdává Epic Store hned tři hry zdarma, a hned dvě z nich jsou roguelikey, které můžeme zkoušet pokořit stále dokola i ve dvou. Dvojici 20XX a Barony doplňuje Sword & Sorcery EP, který narozdíl od předchozích her razí trochu příběhovější způsob hraní, který originálně ozvláštňuje využitím podmanivého hudebního podkladu.

20XX na první pohled připomíná ikonického Mega Mana. Společně s kamarády v něm můžete prohopkat čím dál náročnější, náhodně generované úrovně a stavět se proti mocným bossům, abyste zachránili lidstvo. Barony se zas neskrytě inspiruje starými RPG ve stylu prvních dílů The Elder Scrolls. Stejně jako v nich na vás čekají dungeony plné potvor a pastí.

Superbrothers: Sword & Sorcery si se svou minimalistickou grafikou dává za úkol vtáhnout hráče do hry kombinací temné adventury a originálního a bručivého soundtracku. Jde původně o záležitost z mobilních zařízení, z kterých si přináší i zajímavou možnost sdílet citace ze hry přímo na Twitter.

Příští týden nám Epic nabídne logický simulátor skladu Wilmot’s Warehouse. Hry z tohoto týdne můžete stahovat zde do čtvrtka 6. srpna do 17 hodin.

Dnes nejčtenější

.