Zavřít reklamu

Během včerejšího Ubisoft Forward se francouzské studio konečně oficiálně pochlubilo remakem Prince of Persia: Sands of Time. Během akce vypustil do světa první trailer, který sice chytře spojuje hlavní téma hry s nostalgií hráčů, moc obdivu ale v hráčích během živého přenosu nevzbudil. Hra nevypadá o moc lépe než na uniklých obrázcích ze včera.

Po odhalení v první ukázce jsme se dočkali tradičních marketingových monologů o výjimečnosti hry. Tím nejdůležitějším ale je, že záběry, jež Ubisoft do světa vypustil, pocházejí teprve z alfa verze hry. Remake tak snad bude vypadat o něco lépe, než jak na něj láká první trailer. Jde o první snahu o remake od francouzského giganta, tak doufejme, že se bude spíš inspirovat Mafií v definitivní edici než nedávným průšvihem Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Prince of Perisa: Sands of Time Remake ještě není next-genovou záležitostí. Vychází 21. ledna 2021 na Playstation 4, Xbox One a PC. Ubisoft už na svých stránkách spustil předobjednávky, které slibují i balíček extra obsahu, obsahující například klasický outfit hlavního hrdiny.

Dnes nejčtenější

.