Zavřít reklamu

Epic Games Store pro nás má tento týden dvě hry zdarma. Součástí klasického čtvrtečního rozdávání je úplná novinka Rollecoaster Tycoon 3: Complete Edition, která remasteruje a kompletuje vydání původní hry. Ve středu navíc začal Epic nabízet zdarma mega úspěšnou Rocket League. I když zdarma není úplně nejpřesnější výraz, nabídka je ve skutečnosti ještě výhodnější – za vyzvednutí hry vám totiž obchod dá navíc slevový kupón na dvě stě korun.

Rollercoaster Tycoon 3: Complete Edition nabízí obchod zdarma hned v den vydání. Hra původní budovatelskou strategii modernizuje a přivádí ji ke standardům současných her. Největšími změnami prošlo ovládání, které je oproti plvodní verzi jednodušší. Vývojáři přidávají i podporu Full HD rozlišení. V edici se základní hrou jsou i dvě rozšíření, Soaked! a Wild!.

Fotbal s raketovýma autíčkama Rocket League přeřadil na free-to-play model už ve středu a zdarma je k dispozici na všech platformách. Jedině na Epic Storu vám ale obchod společně s vyzvednutím hry dá zdarma ještě slevový kupón v hodnotě dvou set korun, který můžete využít na jakoukoli hru v cenové hladině nad dvě stě korun. O hru je díky přechodu na bezplatný model distribuce opět obrovský zájem,. Dokonce takový, že nával nových hráčů nevydržely ani léty fotbalu zocelené servery hry.

Dnes nejčtenější

.